Chassis stralen

Neem contact op

Professioneel spuitwerk
Duidelijke afspraken
Volledig naar uw wensen

Home > Chassis stralen

Wilt u het chassis van uw voertuig op professionele wijze laten stralen? Dan laat u dit het best uitvoeren door een professionele stralerij, zoals Spuiterij Hommersom, gevestigd in Vuren. Als gespecialiseerde spuiterij en schadehersteller, staan zowel de klant als het leveren van een snelle, kwalitatief hoogwaardige service bij ons hoog in het vaandel. Dankzij onze uitgebreide kennis en ruime ervaring, leveren wij u kwaliteitswerk op maat vanuit onze uitgebreide garageruimte.

Het chassis van uw voertuig industrieel laten stralen

Wanneer u een bepaald oppervlak industrieel door ons laat stralen, dan creëert u een goede, vlakke basis, welke vervolgens kan worden bewerkt met lak of verf. Deze wijze van stralen is dé manier om oneffenheden en vuiligheden te verwijderen. Naast het stralen van een chassis, kunt u bij Spuiterij Hommersom in Vuren onder meer terecht voor:

Waar kunnen we u mee helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Spuiten

Informeer naar de mogelijkheden

Zou u graag het chassis van uw voertuig industrieel laten stralen door een expert in straal- en spuitwerkzaamheden? Heeft u specifieke vragen of behoefte aan gedegen advies op maat? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 183 201 131 of vul het contactformulier in. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.