Lakschade herstellen

Neem contact op

Professioneel spuitwerk
Duidelijke afspraken
Volledig naar uw wensen

Home > Lakschade herstellen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat de lakschade aan uw voertuig kan herstellen? Stop dan met zoeken en kom langs bij Spuiterij Hommersom in Vuren, nabij Gorinchem. Wij zijn een ervaren schadehersteller en bieden altijd een uitstekende service aan. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgedane kennis leveren wij kwaliteit die volledig voldoet aan uw wensen.

Schakel onze specialisten in om de lakschade aan uw voertuig te herstellen

Wanneer uw voertuig lakschade heeft opgelopen, wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk herstellen. Zeker wanneer u uw voertuig, zoals landbouwmachines, regelmatig gebruikt, is het zonde om met schade rond te blijven rijden. Onze medewerkers helpen u dan ook graag om de schade zo snel en efficiënt mogelijk te herstellen. Lakschade is iets waar u niet altijd invloed op heeft. Zo kan het onder andere gebeuren als uw voertuig geparkeerd staat en een ander voertuig er tegenaan rijdt. Het is hoe dan ook erg vervelend! In onze spuiterij in Vuren zorgen wij ervoor dat de lak van uw wagen goed beschermd is door er een extra laag coating op aan te brengen.

Waar kunnen we u mee helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Spuiten

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Heeft u lakschade aan uw voertuig en wilt u dit zo snel mogelijk laten herstellen? Of wilt u een auto, vrachtwagen of container laten spuiten in de kleuren van uw onderneming? Wij zijn u graag van dienst! Voor het maken van een afspraak neemt u telefonisch contact met ons op via +31 (0) 183 201 131. Ook wanneer u vragen heeft of wanneer u graag wat meer informatie wilt over de verschillende mogelijkheden staan onze medewerkers u graag te woord.