Uw vrachtwagen schooperen doen wij nabij Gorinchem

De finishing touch voor uw bedrijfswagen

Vraag offerte aan

Home > Schooperen

Om uw vrachtwagen of ander voertuig een goede roestbescherming te geven, is het noodzakelijk om deze te laten schooperen door ons in Vuren, nabij Gorinchem. Dit gebeurt meestal na het stralen van de wagen, aangezien we dan de buitenkant hebben ontdaan van alle oneffenheden en vuilresten. De basisondergrond van uw vrachtwagen schooperen we in onze werkplaats nabij Gorinchem, zodat hij een laag roestbescherming krijgt. Vandaag de dag is het niet meer verantwoordelijk om met een voertuig rond te rijden dat niet roestbestendig is. Wij ontzorgen u van het proces om dit voor elkaar te krijgen!

Grondig schooperen voor een goed beschermd voertuig nabij Gorinchem

Bij Spuiterij Hommersom voorzien we uw voertuig van de volledige behandeling. Wij staan klaar om uw bedrijfswagen of ander voertuig industrieel te stralen zodat hij volledig verlost is van vervelende verfresten of roestplekken. Na het spuiten en stralen zorgen wij voor een laag roestbescherming op uw vrachtwagen door deze te schooperen in onze werkplaats nabij Gorinchem. Zo is het frame van uw wagen goed beschermd tegen invloeden van buitenaf waardoor uw wagen veilig en sterk de weg op gaat. Uiteindelijk werken we ook graag het voertuig af met onze vele spuitmogelijkheden. Dit gebeurt allemaal in een ruime werkplaats met ervaren en enthousiaste werknemers die zelfs aan de slag gaan met graafmachines en landbouwmachines. Elke opdracht in regio Gorinchem voor het schooperen van een vrachtwagen pakken we grondig en deskundig aan, zodat u bent verzekerd van een betrouwbare laag roestbescherming.

Scania

Wij staan klaar voor uw opdracht

Heeft uw voertuig nood aan een diepgaande onderhoudsbeurt of zou u graag meer willen weten over schooperen? Ga met ons in gesprek en ontdek de mogelijkheden voor het laten aanbrengen van roestbescherming op uw vrachtwagen bij ons in Vuren, nabij Gorinchem. Ook voor het uitdeuken van uw wagen of het schooperen van uw bedrijfsvoertuig trekt u bij ons aan de bel. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 183 201 131, we zijn u graag van dienst.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Van begin tot eind, een perfect resultaat