Stralen en spuiten

Neem contact op

Professioneel spuitwerk
Duidelijke afspraken
Volledig naar uw wensen

Home > Stralen en spuiten

Wanneer u uw voertuig of machine er weer representatief uit wilt laten zien, laat u deze stralen en spuiten door ├ęchte experts. Bij Spuiterij Hommersom uit Vuren hebben wij jarenlange ervaring met het grondig verwijderen van roest- en verfrestanten van diverse voertuigen. Door uw bedrijfswagen, vrachtwagen of landbouwmachine door ons te laten stralen en in een nieuw kleurtje te spuiten, bent u ervan verzekerd dat uw wagen er weer strak uitziet! Het is ook mogelijk om het logo van uw bedrijf te laten spuiten.

Laat uw voertuig professioneel stralen en spuiten

Als u beschikt over een bedrijfswagen, zoals een vrachtwagen, kan het voorkomen dat door de jaren en het harde werken de verf begint af te bladeren en roest begint te vormen. Om ervoor te zorgen dat uw wagen nog jarenlang meegaat en er weer representatief uitziet, laat u deze grondig stralen en opnieuw spuiten bij Spuiterij Hommersom. Ook als u een auto wilt laten zandstralen of landbouwmachines zoals een tank wilt laten stralen, kunt u bij ons terecht.

Waar kunnen we u mee helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Spuiten

Ga met ons in gesprek

Verzeker de voertuigen en wagens van uw bedrijf ervan dat ze er goed onderhouden en strak afgewerkt zijn. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en neem direct contact met ons bedrijf in Vuren op door te bellen naar +31 (0) 183 201 131. Het is ook mogelijk om eenvoudig het contactformulier in te vullen via onze website.