Industrieel stralen in regio Gorinchem

De finishing touch voor uw bedrijfswagen

Vraag offerte aan

Home > Zandstralen

Door een bepaald oppervlak industrieel te laten stralen bij onze stralerij in de buurt van Gorinchem, creëert u een goede en vlakke basis waarop gewerkt wordt met lak of verf. Industrieel stralen is de beste manier om uw wagen of ander voertuig te ontdoen van allerlei oneffenheden en vuiligheden. Daarna gaan we eenvoudig aan de slag met het visualiseren van uw visie op de buitenkant van uw voertuig.

Uw bedrijfsvoertuig grondig industrieel laten stralen in regio Gorinchem

Bij industrieel stralen wordt gewerkt met bepaalde metalen. De stof waarmee we industrieel stralen bij Spuiterij Hommersom, gevestigd in regio Gorinchem, is afhankelijk van het te bewerken materiaal. Met industrieel stralen rekenen we af met oude laklagen, roest of andere verfresten, waardoor u een wit canvas krijgt om uw creativiteit op los te laten. Bij gritstralen is het gezondheidsrisico bovendien erg laag. U hoeft zich geen zorgen te maken over blootstelling aan schadelijke stoffen na het stralen van uw wagen, omdat er geen chemische middelen worden gebruikt.

Ook voor uw spuitwerk komt u naar ons

Naast stralen zijn wij ook gespecialiseerd in industrieel spuitwerk, zodat u zowel het industrieel stralen als het overspuiten van uw wagen aan onze experts uit Vuren, nabij Gorinchem, kunt overlaten. Voor een bedrijfswagen kiest u voor reclamewerk of simpelweg de kleuren van uw onderneming. Wij luisteren graag naar uw wensen en gaan hiermee aan de slag!

Stralen 1

Laat uw voertuig volledig opknappen

Heeft u nog een voertuig staan die een straalbehandeling kan gebruiken, bijvoorbeeld een oplegger of een container? Door de grote straalcabine hebben we veel ruimte om allerlei soorten objecten industrieel te stralen bij ons in Vuren, nabij Gorinchem. Wanneer u een opdracht heeft, belt u naar +31 (0) 183 201 131 of vult u ons contactformulier in. Ook bij eventuele vragen bereikt u ons telefonisch.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Van begin tot eind, een perfect resultaat