Trucks stralen

Neem contact op

Professioneel spuitwerk
Duidelijke afspraken
Volledig naar uw wensen

Home > Trucks stralen

Wanneer u uw trucks wilt laten stralen, brengt u ze naar onze werkplaats in Vuren, niet ver van Gorinchem. Wij beschikken over een volledig uitgeruste garageruimte waar wij voertuigen van A tot Z stralen. Hierbij staan uw wensen te allen tijde centraal. Of u nu een of meerdere trucks wilt laten stralen; wij stellen ons flexibel op en verlenen u uitstekende service.

Zowel grote als kleine trucks laat u bij ons stralen

Als specialist in straalwerkzaamheden zorgen wij ervoor dat diverse voertuigen, bijvoorbeeld trucks, optimaal gestraald worden. Zitten er oude verf- of lakresten op uw trucks? Of is er roest ontstaan? Dan verwijderen wij dit door uw trucks te stralen. Dit doen wij op snelle en efficiƫnte wijze in onze werkplaats in Vuren. Zowel grote als kleine voertuigen kunnen hier gestraald worden, dus u kunt ook bij ons terecht voor het stralen van bijvoorbeeld:

Waar kunnen we u mee helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Spuiten

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Heeft u interesse in het laten stralen van voertuigen, bijvoorbeeld trucks? Spuiterij Hommersom voert graag uw opdracht uit en knapt uw voertuig op de juiste wijze op. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op +31 (0) 183 201 131, tevens kunt u ons contactformulier invullen.