Spuiterij voor de vrachtwagen

Neem contact op

Professioneel spuitwerk
Duidelijke afspraken
Volledig naar uw wensen

Home > Vrachtwagen spuiterij

U hoeft niet verder te zoeken voor een ervaren vrachtwagen spuiterij. Wij spuiten namelijk probleemloos uw vrachtwagen zoals u hem graag ziet. Onze ruime werkplaats biedt voldoende ruimte om aan de slag te gaan met grotere voertuigen. Bovendien bent u zelf creatief betrokken bij het ontwerp van uw voertuig. Hierbij bent u niet gelimiteerd, aangezien onze spuiterij in Vuren beschikt over vele technieken om kleuren en patronen te spuiten op uw vrachtwagen. Zo maken uw voertuigen een goede indruk op de openbare weg.

Uw vrachtwagen behandeld door een bekwame spuiterij

Door uw vrachtwagen te spuiten in uw bedrijfskleuren of met uw logo, rijdt uw voertuig met een sterk imago rond. Over het ontwerp spreken wij graag met u. U heeft misschien zelf al een leuk idee of wilt even polsen naar de vele mogelijkheden. Door onze jaren aan ervaring adviseren we u over wat wel en niet werkt. Zo zorgen wij als spuiterij dat uw vrachtwagen een blikvanger wordt op de openbare wegen. Als u schade oploopt onderweg, staan wij ook klaar om u daarmee te helpen. Bij kleine blikschade wordt de opgelopen schade makkelijk uitgedeukt. Daarna voorzien we uw voertuig indien gewenst van een roestvrije laag.

Waar kunnen we u mee helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Spuiten

De mogelijkheden zijn eindeloos

Uw vrachtwagen spuiten, hoeft zeker niet in één en dezelfde kleur. Als u een bepaald logo of patroon graag op uw voertuig ziet, dan realiseren wij dat vakkundig voor u. Met een grote werkplaats ter beschikking zetten wij uw vrachtwagen makkelijk binnen om het spuiten ongestoord te doen zonder invloeden van buitenaf. Onze spuiterij in Vuren kan ook striping op uw vrachtwagen toepassen, waarmee u de accenten van uw voertuig netjes afwerkt. Dat kan met een veelgebruikte metallic afwerking of in een kleur naar keuze. Deze kleine details zorgen voor een elegante toets aan uw voertuig. Die service bieden wij niet alleen aan voor uw voertuigen, maar ook andere objecten. Hierbij denkt u bijvoorbeeld aan hoogwerkers of trailers.

Een opdracht voor ons? Geef vandaag nog een seintje

Spuiterij Hommersom is dé spuiterij die klaar staat om uw vrachtwagen te spuiten zoals u dat wilt. Als u een opdracht voor ons heeft of graag een vraag wilt stellen, bel dan naar +31 (0) 183 201 131. Indien gewenst kunt u ook ons contactformulier invullen.